GARAM BULUH















Garam Buluh and Garam Biasa
adalah dua bahan yang berbeza
Secara simple-nya, Garam Buluh ialah garam yang dimasak dalam buluh menggunakan proses istimewa untuk membuang toksin & kesan pencemaran serta bertujuan meningkatkan kandungan mineral dalam garam.

Kenapa?
* Kini garam biasa bukan lagi semulajadi seperti dahulu, kebanyakan dihasilkan secara kimia dan terdedah kepada pencemaran


Jadi kenapa pilih GARAM???

Kenapa tak makan sahaja vitamin-vitamin atau 
suplemen-suplemen yang banyak di pasaran?



Sebenarnya, Garam bertujuan MEMBANTU penyerapan mineral dan zat dalam badan. Jadi tanpa garam, serapan mineral, zat oleh badan tidak dapat berfungsi dengan betul.

Apa kebaikan Garam Buluh Hai-O?


* Garam Buluh = 
alkali VS. garam biasa = berasid

* Garam Buluh mempunyai 80 jenis mineral yang diperlukan oleh badan manusia (mengikut Laporan Makmal)


* Garam Buluh tinggi dengan kandungan Magnesium 
(dan Magnesium sangat bagus untuk badan)

Mengandungi anti-oksida dan membantu proses 
menyingkirkan toksin dalam badan.

Garam Buluh boleh 
bagus untuk siapa atau apa???

* Berdasarkan testimoni pengguna, Garam Buluh sesuai untuk Pesakit Diabetes, Darah Tinggi, Pengidap Asma, Batu karang, Masalah usus, Masalah buah pinggang dan bermacam-macam lagi.

Macam mana pengambilan Garam Buluh ni?

* Hanya gantikan Garam Buluh Hai-O dengan 
garam biasa untuk masakan.




* Garam Buluh juga didapati dalam bentuk sachet untuk minuman.
Juga terdapat dalam bentuk 3 in 1 Mineral Coffee.

Untuk sebarang info dan persoalan do contact me =)
 Iqa
 0136460450

No comments:

Post a Comment